• Πολιτική

    Πλημμύρες Θεσσαλία: Ξανά στη Λάρισα ο Μητσοτάκης – Στις 19:00 ανακοινώνει μέτρα για τους πληγέντες

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για την επόμενη ημέρα της καταστροφής στη Θεσσαλία.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες και σήμερα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους στενούς συνεργάτες του, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες βρεθεί και πάλι στις πληγείσες περιοχές.

    Στις 19.00 θα κάνει δηλώσεις από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων.

    Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τον Έβρο. Θα μεταβεί στην περιοχή της Δαδιάς, όπου θα παραστεί στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Πελαγία το οποίο είχε καταστραφεί από την πρόσφατη πυρκαγιά και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

    Η επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ

    Για το επόμενο Σαββατοκύριακο οριστικοποιείται κατά πάσα πιθανότητα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση.

    Η αρχική σκέψη να παραστεί ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ στο μέσον της εβδομάδας φαίνεται ότι εγκαταλείπεται, όχι μόνο γιατί για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η παρουσία του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη αλλά και επειδή στο Μέγαρο Μαξίμου θέλουν πριν την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει οριστικοποιηθεί το πλαίσιο των μέτρων στήριξης για τους πληγέντες από τους πλημμύρες και αυτό δεν μπορεί να γίνει προτού αντιμετωπιστεί πλήρως το πιο έντονο φυσικό φαινόμενο που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της χώρας.

    Είναι πολύ πιθανόν η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης

    Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση απέτυχε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της κλιματικής αλλαγής

    Βορίδης: O πρωθυπουργός μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται

    Κασσελάκης για τα παροπλισμένα Χιούι στο Στεφανοβίκειο: Δεν πέταξαν για να βοηθήσουν επειδή «πνίγηκαν» στη λάσπη



    ΣΧΟΛΙΑ