• First Top Stories

    Ποιο είναι το golden boy του Μαξίμου με αμοιβή 200.000 ευρώ

    • NewsRoom


    Σε μείζον θέμα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά εξελίσσεται το θέμα του Μάνου Πετσίτη, του συμμαθητή του Νίκου Παππά, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως σε πολύ σύντομο διάστημα «εκτοξεύτηκε» από σερβιτόρος σε εξ απορρήτων σύμβουλο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Το θέμα πήρε πολιτικές διαστάσεις, με τη ΝΔ να θέτει σκληρά ερωτήματα και το ΚΙΝΑΛ να φέρνει το θέμα στη Βουλή.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέχρι το 2014, ο κ. Πετσίτης ήταν σερβιτόρος στο επάγγελμα, με πενιχρά εισοδήματα. Όμως, από το 2015 ο κ. Πετσίτης μετατρέπεται σε πολιτικό παράγοντα και σε συνομιλητή κορυφαίων επιχειρηματιών και καναλαρχών, ενώ εμφανίζεται να είναι μισθωτός του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στην εταιρεία Elfe.

    Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσίευσε πρόσφατα το newsbomb, ο Μάνος Πετσίτης προσελήφθη στην Ελληνικά Λιπάσματα και Χημικά ELFE Α.Β.Ε.Ε από την οποία έλαβε 72.693 ευρώ. Προσέφερε, επίσης, τις υπηρεσίες του στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση το 2016 με αμοιβές ύψους 45.935 ευρώ.

    Επίσης, εμφανίζεται να εργάζεται και στην εταιρεία TAF SPORTS MARKETING AE, ιδιοκτησίας Κωνσταντίνου Ντέρη, με αμοιβή 32.500 ευρώ. Από την D – Project, εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών έλαβε 20.032 ευρώ. Τέλος, από μια ΙΚΕ με την ονομασία L.M.I. είχε αμοιβές 5.000 ευρώ.

    Το θέμα έρχεται σήμερα στη Βουλή με ερώτηση που θα καταθέσει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γ. Μανιάτης.

    Μάλιστα, το in.gr, παρουσίασε βίντεο, που δείχνει τον κ. Πετσίτη να διασκεδάζει σε κοσμικά μπαρ της Αθήνας με αστυνομική συνοδεία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ίδιου site, ο Μανώλης Πετσίτης διήγαγε «καλή ζωή» τα τελευταία χρόνια. «Ο άγνωστος στο ευρύ κοινό σερβιτόρος στο επάγγελμα που όμως κατάφερε να κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά του όνειρα και να ζει μια αξιοζήλευτη ζωή. Με ωραίες γυναίκες, γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, τραπέζια σε trendy μαγαζιά της αθηναϊκής νύχτας, πανάκριβα κρασιά και ουίσκι (για τα οποία δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σε σημείο… υπερβολής)».

    Video Player

    Σήμερα, στο θέμα επανέρχεται η εφημερίδα Τα Νέα, η οποία σημειώνει πως πρόκειται για «’ανθρώπινη βόμβα’ που απειλεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση και που σίγουρα έχει διαλύσει το μύθο του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ».
    Μάλιστα, η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφία που απεικονίζει τον Μάνο Πετσίτη μπροστά από το τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου, σε «ρόλο» Τσίπρα.
    Ο Μανώλης Πετσίτης σε ρόλο Αλέξη Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ