• Πολιτική

    Πέτρος Κόκκαλης: Την Τετάρτη ανακοινώνει το κόμμα του – Θα ανήκει στους «πράσινους»

    • NewsRoom
    Πέτρος Κόκκαλης

    Πέτρος Κόκκαλης


    Όλο και πιο κοντά στην ανακοίνωση της ίδρυσης του «πράσινου» κόμματος βρίσκεται ο Πέτρος Κόκκαλης.

    Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου ο κ. Κόκκαλης προτίθεται να ανακοινώσει πως η οργάνωση «Κόσμος», της οποίας ηγούνταν μέχρι πρότινος, μετεξελίσσεται σε νέο κόμμα, στα γραφεία του περιοδικού «Ρομάντζο», στην περιοχή της Ομόνοιας, λόγω και της… ημέρας, δηλαδή του Αγίου Βαλεντίνου.

    Στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη αναμένεται να βρεθούν οι συμπρόεδροι του κόμματος, Μαρία Βασιλάκου, επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια κυβερνήτης της Βιέννης, αλλά και ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, προκειμένου να παρουσιάσουν το «πολιτικό πλαίσιο γέννησης του νέου φορέα», ο οποίος θα έχει «πράσινο» πρόσημο, απαντώντας στις σύγχρονες, ευρωπαϊκές και εθνικές προκλήσεις.

    Με επίγνωση των δυσκολιών του εγχειρήματος, αλλά και εξηγώντας τους λόγους ανάληψης της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ο Πέτρος Κόκκαλης αναμένεται να περιγράψει έναν πρώτο οδικό χάρτη της καθόδου του νέου κόμματος στις ευρωεκλογές, θεωρώντας πως «το πράσινο οφείλει να συγκροτηθεί ως ένα σύγχρονο σχήμα με όρους 2024, με ολοκληρωμένο πολιτικό αφήγημα και συγκεκριμένο πρόταγμα».

    Διαβάστε επίσης:

    Νετανιάχου: Το Ισραήλ αναπτύσσει διττό σχέδιο για την εκκένωση των αμάχων από τη Ράφα και τη συντριβή της Χαμάς

    Wall Street: Πάνω από τις 5.000 μονάδες κινείται ο S&P 500

    Alpha Bank: Από 13/2 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της ΑΜΚ



    ΣΧΟΛΙΑ