• Πολιτική

    Πελώνη: Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη (ΑΠΕ)


    «Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση»τόνισε σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την σημερινή ομιλία του στη Βουλή, κατηγορώντας ότι «δεν βρήκε ούτε μισή λέξη» για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα.

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «επιμένει στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία» και ανέφερε ότι «ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του, στους εμβολιασμούς» κάνοντας λόγο για «αντιπολίτευση του απελπισμένου».

    «Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων, δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή. Αντ΄ αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής – «αυτή την κυρία», όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα – Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει το νόμο», είπε η κ. Πελώνη και πρόσθεσε:

    «Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του. Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση».

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος συνέχισε σημειώνοντας:

    «Επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς» και κατέληξε: «Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στο δρόμο προς την ελευθερία. Τον ενοχλεί, άραγε, στ΄ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας, ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;»



    ΣΧΟΛΙΑ