• Πολιτική

    Πελώνη: Ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει και τα ρέστα

    • NewsRoom

    Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη (ΑΠΕ)


    Να απολογηθεί για την πορεία της πανδημίας στην χώρα καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι οι δείκτες καταγράφουν αρνητικές εξελίξεις για την Ελλάδα.

    Ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητάει και τα ρέστα, απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναφερόμενη στη δήλωση Ζαχαριάδη περί αστοχίας του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των self tests.

    Η ανακοίνωση της κ. Πελώνη έχει ως εξής:

    «Μια λέξη μόνο: Ντροπή. Αν και αυτή δεν σημαίνει τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν σημαίνει και η λέξη υπευθυνότητα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μόνος του μια ιστορία πετώντας ψέματα και λάσπη για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για απευθείας ανάθεση για τα self test στην εταιρεία Siemens.

    Σήμερα που η πραγματικότητα τον διαψεύδει, καθώς όπως προκύπτει, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε καν προσφορά γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί, προσποιείται ότι δεν κατάλαβε.

    Θα μπορούσε να μιλήσει για «αστοχία», όπως έκανε βουλευτής του.

    Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα».

    Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

    «Δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι δείκτες διαχείρισης της πανδημίας καταγράφουν αρνητικές εξελίξεις για τη χώρα μας. Γεγονός για το οποίο η κυβέρνηση θα πρέπει να απολογηθεί.

    1. Σύμφωνα με τον δείκτη ανθεκτικότητας του Bloomberg η Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα έχασε 20 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.
    2. Η χώρα μας κατρακυλάει συνεχώς με βάση την εξέλιξη των κρουσμάτων, το ποσοστά θνησιμότητας, την ελεύθερη κυκλοφορία ακόμα και τον εμβολιασμό.
    3. Παρά τους πανηγυρισμούς του κ. Μητσοτάκη η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όλοι οι Έλληνες καταστρέφει το πλασματικό success story του και τον εκθέτει ανεπανόρθωτα».

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης στο υπουργικό: Το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης μπορεί να προσθέσει επτά μονάδες στο ΑΕΠ

    Την Παρασκευή συζήτηση στην Βουλή για την πανδημία σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών



    ΣΧΟΛΙΑ