• Πολιτική

    Παύλος Μαρινάκης: Αυτό που χρειάζεται η ΝΔ είναι να ενώσουμε όλο και περισσότερα νέα στελέχη

    • NewsRoom
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης


    «Εμείς δεν θυμηθήκαμε τους πολίτες πριν τις εκλογές, δεν έχουμε μάθει έτσι να συμπεριφερόμαστε στον κόσμο», τόνισε ο απερχόμενος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του.

    «Εμείς ήμασταν εκεί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και ξέρετε, κάθε περιοδεία για εμένα προσωπικά και για όλους τους υπόλοιπους, τον Στέλιο Κονταδάκη, που μαζί τρέξαμε παντού σε όλη την Ελλάδα, όλα τα υπόλοιπα στελέχη, ήταν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο σε ένα υπέροχο ταξίδι», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

    «Είναι πολύ σημαντικό, ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια, ανανεώθηκαν τα ψηφοδέλτιά μας και μάλιστα ένα πολύ μεγάλο μέρος ανθρώπων που έδωσαν για πρώτη φορά τη μάχη στις βουλευτικές εκλογές, ήταν από τις νεότερες γενιές μετά από το ιστορικό και μαζικότερο συνέδριο, είχαμε ανανέωση κατά 75% και πτώση 9 ετών στην ηλικία της Πολιτικής Επιτροπής. Είδαμε στελέχη από τη νεολαία αλλά και νέους ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική, να μπαίνουν και να στελεχώνουν τις γραμματείες του κόμματος, τους τομείς του κόμματος και μαζί με τα έμπειρα στελέχη να κάνουν εξαιρετική δουλειά» πρόσθεσε.

    Επίσης ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει την μάχη για ουσιαστική ανανέωση που όπως είπε μαζί με τα εμπειρότερα στελέχη, αποτελούν την καλύτερη μαγιά για να πάει ακόμα πιο μπροστά η παράταξή μας, πάντοτε προς το συμφέρον της χώρας.

    Επιπλέον σημείωσε ότι αναδείχθηκε το κοινωνικό πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. «Γιατί δυστυχώς και εδώ νομίζω ότι κολλάει πολύ ότι σε λίγο συμπληρώνουμε και πέντε δεκαετίες ζωής και η Δημοκρατία μας και η Νέα Δημοκρατία, έχουμε μεγαλώσει σε μία παράταξη που έχει βαρεθεί να βλέπει κάποιους άλλους να διεκδικούν το «μονοπώλιο» στην ευαισθησία και στον προοδευτισμό. Εμείς το κάνουμε με πράξεις» είπε.

    Τέλος αναφερόμενος στη νέα γραμματέα Μαρία Συρεγγέλα είπε «Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μία άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπάει στην ουσία και την ΟΝΝΕΔ και τη Νέα Δημοκρατία αλλά κυρίως ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει να πετυχαίνει το αποτέλεσμα. Με τη Μαρία βρεθήκαμε πρώτη φορά μαζί στο διαγραμματειακό στις μάχες του 2019. Είναι εντυπωσιακή η αφοσίωσή της και το πώς καταφέρνει να ενώνει.

    Αυτό χρειάζεται η παράταξη, να ενώσουμε όλο και περισσότερα νέα στελέχη, ανθρώπους που θέλουν να έρθουν κοντά μας και να τρέξουμε στο πλευρό του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού όλων των Ελλήνων. Μαζί, λοιπόν, με τη Μαρία, στο πλευρό του Πρωθυπουργού, όλων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, θα δώσω και εγώ όπως κάνω, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλες τις μάχες που έρχονται».

    Διαβάστε επίσης

    Σδούκου: Η τηλεθέρμανση θα λειτουργήσει κανονικά

    Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεμπλοκάρει το έργο με «καύσιμα» 27,5 εκατ. ευρώ

    Κασσελάκης: Δεν ήμουν ο εαυτός μου στην Κεντρική Επιτροπή – Δεν θα αφήσω κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ