• Πολιτική

    Κασσελάκης: Δεν ήμουν ο εαυτός μου στην Κεντρική Επιτροπή

    • NewsRoom
    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης


    «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην παρουσίαση του βιβλίου του Ξενοφώντα Κοντιάδη , “Το «φαινόμενο Κασσελάκη», Το μεσσιανικό προσωπείο της μεταδημοκρατίας”,  που πραγματοποιήθηκε στην ΕΣΗΕΑ.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι τα social media δεν είναι αρκετά από μόνα τους για την ανάδειξη ενός πολιτικού προσώπου. Ανέφερε επίσης πως οι επιθέσεις που δέχεται είναι γιατί το σύστημα έχει πλέον ρωγμές και αυτό όπως είπε είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη Δημοκρατία.

    Στέλνοντας ένα μήνυμα προς της εσωκομματική του αντιπολίτευση, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως «δεν αισθάνομαι ότι ήμουν ο εαυτός μου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά δεν θα αφήσω κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ».

    «Θα τιμήσω τον αγώνα του κόσμου που στάθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές… Ήμουν μόνος δίπλα του στον αγώνα που έδωσε στις εκλογές», πρόσθεσε.

    Ο κ. Κασσελάκης  παραδέχθηκε ότι η εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι δεν ήταν σωστή η εσωκομματική λειτουργία του. «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μια κοινωνική γείωση και ανοικτούς ορίζοντες με τα νέα στελέχη θα μπορούσε να είχε εκλεγεί κάποιος άλλος στη θέση μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δική του βούληση είναι να αλλάξουν οι κομματικές δομές.

    «Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να προσφέρουμε στον κόσμο. Η παντοκρατορία Μητσοτάκη με το 40% δεν μπορεί να είναι ανεκτή γιατί η καθημερινότητα του πολίτη είναι πολύ δύσκολη» πρόσθεσε.

    Διαβάστε επίσης

    Κασσελάκης σε ομάδα Αχτσιόγλου: Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα

    Βαρουφάκης: Ευτυχώς ο Κασσελάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν

    Κόκκαλης: Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του Κασσελάκη – Προβληματισμένος ο Τσίπρας



    ΣΧΟΛΙΑ