• Πολιτική

    Πάτρα: Κλείδωσε το 3χρονο παιδί του στο δωμάτιο και αυτοπυροβολήθηκε

    • NewsRoom


    Οικογενειακή τραγωδία διαδραματίστηκε στην Πάτρα, όταν ένας 62χρονος στην περιοχή Οβρυάς αυτοκτόνησε, αφού πρώτα κλείδωσε το τρίχρονο παιδί του στο δωμάτιο.

    Το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού παρέλαβε το παιδί του από τον παιδικό σταθμό, πήγαν μαζί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας. Εκεί βρίσκονταν δύο τεχνίτες. Ο 62χρονος είπε στον έναν να φύγουν από τον χώρο. Εκείνος είδε την κατάσταση του 62χρονου και προσπάθησε να του μιλήσει, ωστόσο εκείνος τον έδιωξε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε στο σπίτι, κλείδωσε σε ένα δωμάτιο τον 3χρονο και με την καραμπίνα του αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο.

    Λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα του, ο γαμπρός του και η αδερφή του έφτασαν στο σημείο, καθώς τον αναζητούσαν από νωρίς, δίχως αποτέλεσμα. Άκουσαν το παιδί να κλαίει και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που έσπασαν. Ξεκλείδωσαν το παιδί και προσπάθησαν να το ηρεμήσουν, ενώ στο διπλανό δωμάτιο εντόπισαν το άψυχο σώμα του 62χρονου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας αποδίδει την απόφασή του σε προσωπικούς λόγους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φρίκη στα Ψαχνά Ευβοίας: Συνελήφθη Πακιστανός για τον βιασμού 13χρονου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάφος: Γυναίκα εντοπίστηκε κατακρεουργημένη σε χωράφι



    ΣΧΟΛΙΑ