ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ, στην Πάτρα, εξαπέλυσαν τέσσερις κουκουλοφόροι.
Ειδικότερα, περίπου στις 7:00 το απόγευμα, τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ανέβηκαν αρχικά στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΕΠ. Στη συνέχεια εισέβαλαν στα γραφεία, πέταξαν μπογιές, φώναξαν συνθήματα και κατόπιν αποχώρησαν.
Την στιγμή της επίθεσης μέσα στα γραφεία βρίσκονταν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης και ο αντιπρόεδρος Κώστας Ρηγόπουλος, αφού σε λίγη ώρα επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.
Αμέσως μετά την επίθεση ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Μπακογιάννης: Κατατέθηκε η πρόταση για μείωση 5% των δημοτικών τελών του Δήμου Αθηναίων
Μητσοτάκης: «Άνοδος 16 θέσεων για την Ελλάδα στο επιχειρηματικό περιβάλλον»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
