ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με το οποίο ζητάει να αποκλειστούν οι «Σπαρτιάτες» από τις ευρωεκλογές.
Στο υπόμνημα διατυπώνεται πλήρες ιστορικό στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «πραγματική ηγεσία ασκείται de facto από τον Ηλία Κασιδιάρη και αυτό το συμμερίζεται η πλειοψηφία των βουλευτών της Κ.Ο του κόμματος». Επίσης στο υπόμνημά του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι «οι ”Σπαρτιάτες” ως κόμμα δεν υπηρετούν την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος αφού ο πραγματικός ηγέτης του έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη για ένταξη και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης ”Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή”».
Διαβάστε επίσης:
Δίκη Μάτι: Ένοχος ο πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ Ιωάννης Φωστιέρης
Θεσσαλία: Κλειστά τα εσπερινά σχολεία ενόψει της κακοκαιρίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
- Χρηματιστήριο: Οι υπεραξίες από τις γεωτρήσεις και το σενάριο που οδηγεί σε υψηλό 18 ετών την HelleniQ Energy
- Τα μυστήρια των ΕΛΠΕ, το ράλι και ο θεσμικός, οι νέες business του Χατζημηνά, η εμπιστοσύνη στον Ψάλτη, η ένοχη σιωπή Superbet και Καλαμβόκη, τι συμβαίνει στην Bluehouse και η ρελάνς της Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.