• Πολιτική

    Παρών σε εκδήλωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ – Εξηγήσεις ζητά η ΝΔ

    • NewsRoom


    Σε συνάντηση στο τουρκικό προξενείο της Θράκης παραβρέθηκε ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών για ψευδομουφτή. Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ μέσω του βουλευτή, Τάσου Χατζηβασιλείου.

    Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου για την παρουσία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη ενόψει της εκλογής μουφτή, την οποία εκλογή μουφτή δεν αναγνωρίζει το ελληνικό κράτος.

    Η εκλογή ψευδομουφτή – Στο στόχαστρο ο Μπουρχάν Μπαράν

    Ειδικότερα ο Τάσος Χατζηβασιλείου δήλωσε: «Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «[…] Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης […]». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις».

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στο στόχαστρο της ΝΔ βρέθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν ως μέλος της «Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» που καλούσε τους μουσουλμάνους της Θράκης να προσέλθουν στις κάλπες για εκλογή μουφτή που δεν αναγνωρίζει η πολιτεία.

    Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο Μπουρχάν Μπαράν ανασκεύασε και πήρε πίσω τις δημόσιες αναρτήσεις του. Ωστόσο το θέμα προκάλεσε αναστάτωση στη Χαριλάου Τρικούπη που έχει αφήσει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο της διαγραφής του.

    Διαβάστε επίσης

    Κομισιόν: Η Gazprom επιβεβαίωσε την αναξιοπιστία της

    Κομισιόν: Έρχεται νέο όργανο που θα προστατεύει την εσωτερική αγορά σε περίοδο κρίσης

    Κομισιόν: Το Ιράν έστειλε την απάντηση για την πυρηνική συμφωνία



    ΣΧΟΛΙΑ