ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για τη διενέργεια του Athens Pride, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν δίστασε να παρουσιάσει τη Βουλή με… οίκο ανοχής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το Athens Pride 2018, έβαλε …κόκκινο φωτάκι στη Βουλή και πόζαρε χαμογελαστός στη φωτογραφία.
#vouli #athenspride2018 pic.twitter.com/ooOBVxacip
— Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) June 9, 2018
Το παραλήρημα από τη Χρυσή Αυγή είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή, όταν ο Ηλίας Παναγιώταρος απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση με αφορμή τη φωταγώγηση της Βουλής στα χρώματα του «Athens Pride», του είπε «βάλτε και ένα κόκκινο φωτάκι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To Athens Pride μια γιορτή γεμάτη χρώμα και κέφι! (video – pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλίσσης Όλγας: Σε τροχιά ολοκλήρωσης η ανάπλαση – Πότε θα παραδοθεί- Στο δημοτικό συμβούλιο η έγκριση μελέτης
- Γαστρεντερίτιδα στη Τζια: Δεν έχει αποκλειστεί ότι φταίει το νερό – Τι αναμένουν οι επιστήμονες, δηλώσεις του καθηγητή Δ. Παρασκευή στο mononews
- Μαμά Δαυίδ εναντίον κόρης Δαυίδ και ένας οικογενειακός εμφύλιος που κλιμακώνεται με ποινικές διώξεις και αγωγές
- Λύση της σύμβασης: Πότε ο εργαζόμενος απολύεται χωρίς υπογραφή
