Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου


Σε προσπάθεια να πληγεί η τιμή και η υπόληψή του απέδωσε ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα παρουσίαζε διάλογο μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Τέτοιος διάλογος, με τέτοιους χαρακτηρισμούς ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη δεν έγινε ποτέ και από κανέναν» διεμήνυσε. «Ο διάλογος με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο δεν έγινε ποτέ και πρέπει να βγει να το ξεκαθαρίσει» είπε.

«Προσπαθούν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου» τόνισε ο κ. Καμμένος στην αρχή της συνέντευξης Τύπου, σχολιάζοντας το δημοσίευμα

«Στην απάντηση της η Εισαγγελία Διαφθοράς, απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα, που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις» σημείωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπογράμμισε:

«Οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν φέρεται να έχουν γίνει το 2017, ενώ ουσιαστικά η δικογραφία έχει σχηματιστεί το 2016. Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος. Τέτοιος διάλογος και με τέτοιους χαρακτηρισμούς ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη δεν έγινε ποτέ και από κανέναν».

Επιπλέον, κάλεσε εκ νέου τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει ότι ο εν λόγω διάλογος δεν έγινε ποτέ. «Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος, αντιλαμβάνομαι τη θέση του, αλλά έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Δεν θα επέτρεπε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτού του είδους η προσπάθεια είναι για να με κάνουν δήθεν να σιωπήσω και να πλήξουν προσωπικά με ανήθικους χαρακτηρισμούς τη δικηγόρο μου και σύζυγό μου» ανέφερε, ενώ σχετικά με το «γιατί στοχοποιείται αυτή την περίοδο» είπε πως «έχουν τελεσιδικήσει οι αστικές υποθέσεις, γιατί όλοι οι λογαριασμοί των ‘Παραπολιτικών’ είναι μπλοκαρισμένοι και είναι σε εξέλιξη ποινικές υποθέσεις. Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις για τα ίδια πρόσωπα που θεωρούν ότι πρέπει να με στοχοποιήσουν».

Για τον Δημήτρη Καμμένο

«Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με τον Δημήτρη Καμμένο και εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινείτο αυτόνομα» είπε ακόμα ο Πάνος Καμμένος.

«Δεν θα σιωπήσουμε (σ.σ. οι ΑΝΕΛ) όσες επιθέσεις κι αν μας κάνουν. Μετά τη δημοσιοποίηση των απαντήσεων της Εισαγγελίας Διαφθοράς, όποιος τολμήσει να με εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογένειάς μου ή μέλη των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε υπόθεση, θα τον κυνηγήσω -όπως έλεγε ο Σαμαράς- μέχρι τέλους. Όσοι αναπαράγουν τις ειδήσεις είναι συνυπεύθυνοι. Δεν πρόκειται κάνω πίσω και να αφήσω να θιχτούν οι ΑΝΕΛ», είπε με έντονο ύφος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.


ΣΧΟΛΙΑ