ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια πανηγυρική ανάρτηση στο Twitter o Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του Eurogroup, δηλώνοντας δικαιωμένος για την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ στις Πρέσπες.
«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε πάση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες» αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Υπενθυμίζεται πως οι ΑΝΕΛ θεωρούν πως η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μεν «εθνικά επιζήμια», ωστόσο καταψήφισαν την πρόταση μομφής προκειμένου να μην πέσει η κυβέρνηση και να παραμείνουν οι ίδιοι στην εξουσία, με αποτέλεσμα η συμφωνία να υπογραφεί κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Live η συζήτηση για το νομοσχέδιο με τα μέτρα της ΔΕΘ
- Ισπανία: Αναρρωτική άδεια με οικονομική στήριξη για σοβαρά συμπτώματα εμμηνόπαυσης
- Πληθωρισμός: Στο 5,6% εκτινάχθηκε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο – Στο 4% η Ευρωζώνη, «φωτιά» οι τιμές της ενέργειας
- Σέβη Βολουδάκη: Η Ευρώπη πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο της μετανάστευσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.