• Πολιτική

    Πάνος Καμμένος: Αυτός είναι ο διάλογος που καταγγέλλει ως εκβιασμό ο Νίκος Νικολόπουλος (pic)

    • NewsRoom


    Φωτογραφία με τα μηνύματα που έστειλε στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ: «Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

    Στη σχετική φωτογραφία που δημοσίευσε ο κ. Καμμένος από την συνομιλία του με τον Νίκο Νικολόπουλο αναφέρεται ο εξής διάλογος:

    – Για να μην στεναχωρηθείς το απόγευμα θα σου βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά. (γέλια)
    – ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!
    – Καθόλου, απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου.

    Υπενθυμίζεται πως πηγές του περιβάλλοντος του κ. Νικολόπουλου ανέφεραν νωρίτερα ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις και εκβιασμό από τον Πάνο Καμμένο. Μάλιστα, από την πλευρά Νικολόπουλου αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει.

    Ο Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη με τους ΑΝΕΛ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα καταψήφισε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Έκτοτε είναι ανεξάρτητος βουλευτής.

    Δείτε την ανάρτηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φαρ ουέστ το πολιτικό σκηνικό: Μήνυση κατά Πάνου Καμμένου από Νίκο Νικολόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ