• Πολιτική

    Παναγιώτης Δουδωνής: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απορρίπτει κατηγορηματικά μετεκλογική συνεργασία με το ΜέΡΑ25

    • NewsRoom
    Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Δουδωνής

    Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Δουδωνής


    Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής απορρίπτει κατηγορηματικά μετεκλογική συνεργασία με το ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη, σύμφωνα με όσα κατηγορηματικά δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Παναγιώτης Δουδωνής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

    «Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τον κ. Βαρουφάκη, που έπαιξε με τη δραχμή και πήγε να βγάλει τη χώρα εκτός πλαισίου. Κι επειδή ακούω τον πρωθυπουργό, τον κ. Μητσοτάκη να το λέει συνέχεια, έχει περάσει τα όρια των fake news. Όταν βγαίνει το ΠΑΣΟΚ και λέει “τέρμα αυτό”, πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι το εννοεί. Το ΠΑΣΟΚ που έσωσε επανειλημμένα τη χώρα από τη χρεωκοπία, δεν θα πάει με τον κ. Βαρουφάκη, που μας οδηγούσε προς στη χρεωκοπία και τη δραχμή», υπογράμμισε ο κ. Δουδωνής.

    Απευθυνόμενος στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη, που δήλωσε ότι “άλλα λένε πριν, άλλα μετά”, ο κ. Δουδωνής απάντησε ότι εκλαμβάνει την πρότασή του ως «πρόταση αυτοαναφοράς», ότι δηλαδή αναφέρεται στο κόμμα του, τη Νέα Δημοκρατία. Παράλληλα, αναρωτήθηκε: «Γεωργιάδης, Βορίδης, Πλεύρης… λείπει ο Βελόπουλος. Και ο κ. Καρατζαφέρης βγαίνει κάθε μέρα και βρίζει το ΠΑΣΟΚ. Μήπως η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που άλλα λέει πριν και άλλα μετά και για να παραμείνει ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός θα πάει με τον κ. Βελόπουλο; Και μη μου πείτε όχι».

    Αναφορικά με το ζήτημα του φράχτη στον Έβρο, ο κ. Δουδωνής επισήμανε ότι «δεν ταχθήκαμε απλώς υπέρ του φράχτη. Τον φτιάξαμε, τον ξεκινήσαμε επί ημερών μας, επί Γιώργου Παπανδρέου και με υπουργό τον Χρήστο Παπουτσή. Αλλά έχει σημασία και κάτι άλλο. Όταν τον κάναμε εμείς, δεν κάναμε αυτά τα “ταρατατζούμ” που βλέπουμε σήμερα. Πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, σταθερότητα, να κοιτάμε τον στόχο και όχι την εκμετάλλευσή του».

    Ο κ. Δουδωνής υπενθύμισε στους συνομιλητές του πως «όταν έγινε ο φράχτης από εμάς, ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε για “τείχος της ντροπής”. Αλλά και η Νέα Δημοκρατία μιλούσε για “προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα μνημόνια”. Γιατί τότε ήταν στην αντιμνημονιακή της φάση».

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Διαβάστε επίσης

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η μεταρρύθμιση του κράτους πρέπει να συντελεστεί από τη βάση του

    ΝΔ: Μάταιη η προσπάθεια αντιπερισπασμού του ΣΥΡΙΖΑ για τη βίλα Ραγκούση – Τι απαντά για το σπίτι της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Τήνο

    Γιάννης Οικονόμου: Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά και οι πολίτες δεν γυρίζουν το βλέμμα τους στο επαχθές παρελθόν



    ΣΧΟΛΙΑ