• Πολιτική

    Π. Γερουλάνος: «Μας δίνουν ελπίδα οι προοπτικές της πόλης και η όρεξη του κόσμου να συμμετέχει σε κάτι μεγαλύτερο»

    • NewsRoom
    παυλος γερουλανος

    Παύλος Γερουλάνος


    Για τις αλλαγές και την ανάπτυξη που οραματίζεται να καταφέρει στην πόλη του, την Αθήνα, ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Rock Fm 96,9 και στους Αλέξανδρο Βραχωρίτη και Τάσο Καρατζή.

    O υποψήφιος Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

    «Τριγυρνάω την Αθήνα τώρα 6 μήνες γειτονιά-γειτονιά, χθες ήμασταν στα Πετράλωνα όπου πηγαίνουμε ξανά και ξανά. Μαζεύουμε πληροφορίες και αυτό που σου δίνει τρομερή ελπίδα είναι, πρώτον οι προοπτικές της πόλης και δεύτερον, η όρεξη του κόσμου να συμμετέχει σε κάτι μεγαλύτερο, σε κάτι που όλοι νιώθουμε ότι χρειάζεται η πόλη μας. Λοιπόν αυτό το πράγμα, εάν το κινητοποιήσεις, μετά δεν υπάρχει τέλος στο τι μπορείς να κάνεις. Γιατί αυτά που λέμε, είναι πράγματα που δεν κοστίζουν, όπως οι υιοθεσίες δημοσίων χώρων ή οι υιοθεσίες των αδέσποτων. Και στο Υπουργείο όταν ήμουν, ένα πράγμα που κάναμε είναι ότι καταφέρναμε μ’ ελάχιστα χρήματα να κάνουμε πράγματα που έφερναν μεγάλη αξία στην πόλη, όπως κάναμε με το Μαραθώνιο, που ξοδέψαμε 20.000 και φέραμε 17,5 εκατομμύρια στην πόλη».

    «Πάντα κοιτάμε τη μία μεριά της Αθήνας. Απ’ την άλλη μεριά είναι η Ιερά Οδός. Αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να επενδύσουμε τώρα στην Αθήνα. Η Ιερά Οδός είναι ιστορικός δρόμος, είναι υπέροχος δρόμος, έχει δυνατότητες ανάπτυξης, έχει δυνατότητες να γίνουν ωραίοι ποδηλατόδρομοι εκεί πέρα, έχει τις δυνατότητες ν’ αλλάξει, να ξαναϊσορροπήσει την Αθήνα, που έχει μπατάρει από τη μια μεριά. Οι αναπλάσεις που θα ήθελα να δω στην Αθήνα και τις οποίες θα κυνηγήσω από την πρώτη στιγμή, είναι οι αναπλάσεις που αναβαθμίζουν τις σημαντικές γειτονιές της Αθήνας, που έχουν τρομερή δυνατότητα ανάπτυξης. Η περιοχή, ας πούμε, από τη Ομόνοια μέχρι την πλατεία Καραϊσκάκη. Η άλλη είναι η Ακαδημία Πλάτωνος που έλεγα πριν. Δυο γειτονιές που αν αρχίσουμε εκεί να επενδύουμε, θα αλλάξει πραγματικά η πόλη μας».

    «Αυτή τη στιγμή στην πόλη δεν χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο που να κάθεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, δεν χρειαζόμαστε έναν PRίστα, ο οποίος το μόνο που σκέφτεται είναι το επόμενό του βήμα, δεν χρειαζόμαστε έναν υποψήφιο κόμματος που θα ντρέπεται να πει ότι στα Εξάρχεια έχουμε πρόβλημα επειδή μπορεί να ενοχληθούν κάποιοι. Χρειαζόμαστε έναν Αθηναίο, ο οποίος νοιάζεται για την πόλη μας, που θα μαζέψει Αθηναίους για να παλέψουμε όλοι μαζί».

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα όσα είπε αναλυτικά ο Παύλος Γερουλάνος στον Rock Fm 96,9:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Γερουλάνος: Κεντρικός πυρήνας ανάπτυξης της Αθήνας την επόμενη μέρα οι γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ: Ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε 23 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παύλος Γερουλάνος: «Θέλουμε τους δημότες στην πρώτη γραμμή»



    ΣΧΟΛΙΑ