Οριστικό τέλος στην σημερινή διαδικασία (που εξέθεσε το κόμμα σύμφωνα με τους νεοδημοκράτες) εκλογής προέδρου στην ΝΔ έβαλε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και ελήφθη μετά τα ανυπέρβλητα, όπως αποδείχθηκε, προβλήματα με το online σύστημα της καταγραφής των ψηφοφόρων καθώς το σύστημα δεν λειτούργησε ούτε στιγμή σε κανένα από τα 833 εκλογικά κέντρα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Κυριάκος Μητσοτακης ζήτησε την παραίτηση Μειμαράκη ενώ και ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν.
Θυμωμένοι οι ψηφοφόροι της ΝΔ
Όσοι ψηφοφόροι προσήλθαν να ψηφίσουν από τις 7 το πρωί οπότε και θα ξεκινούσε επίσημα η διαδικασία αποχωρούσαν αγανακτισμένοι από το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη. Όσο για το σενάριο να ξεκινήσει η διαδικασία χειρόγραφα φαίνεται ότι τελικά δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος με αποτέλεσμα η ΚΕΦΕ να αποφασίσει την αναβολή των εκλογών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κατακόρυφη πτώση 11%, στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών
- Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Η καθαρή αξία του στόλου εκτιμήθηκε στα 289 εκατ. δολάρια
- Τραμπ: Αν το Ιράν τοποθετήσει νάρκες στα Στενά του Ορμούζ και δεν τις απομακρύνει θα αντιμετωπίσει επίθεση που δεν έχει ξαναδεί
- Ανδριανός: Δεν κρύψαμε το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ – Προχωρά η μεταρρύθμιση του συστήματος ενισχύσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.