• Πολιτική

    «Όπισθεν ολοταχώς» από Μπαρμπαρούση: «Ανακαλώ τα όσα είπα, ήταν αυθόρμητα»


    Μετά το σάλο που ξέσπασε από τις απαράδεκτες δηλώσεις του, την εντολή για άμεση εισαγγελική έρευνα, αλλά και τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης προσπαθεί να πάρει πίσω τα όσα είπε, όπως αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του.

    Ο ίδιος κάνει λόγο για αυθόρμητη δήλωση και υποστηρίζει πως τα όσα είπε δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα, αλλά ήταν προϊόν παρερμήνευσης.

    Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση:

    «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

    Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

    Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντ. Μπακογιάννη: Αυτή ήταν η στρατηγική της Κυβέρνησης Καραμανλή στο Βουκουρέστι – Έντονη κόντρα με τον Κοτζιά για τα… πτυχία (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση διέταξε ο Κοντονής



    ΣΧΟΛΙΑ