ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποπομπή Γκίλφοϊλ: Τι σημαίνει για την Ελλάδα – Τα ανοιχτά «μέτωπα» με ΗΠΑ, το κενό στην Πρεσβεία και οι συμφωνίες
Στη Δομινικανή Δημοκρατία συναντιούνται σήμερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπεό.
Η συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ, Τούρκου και Αμερικανού, έρχεται μετά τις συνομιλίες του Μάικ Πομπέο με τον Νίκο Δένδια, μετά την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Μάλιστα, μετά τη συνάντηση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον Αμερικανό ομόλογό του, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ υπογράμμισε την ανάγκη να μειωθεί άμεσα η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δούκας: Συμφωνία για οριστική καταγραφή ζημιών στις πολυκατοικίες της Κυψέλης – Ένα κτίριο παραμένει «κόκκινο»
- Μασκ: Με δωρεές 178 εκατ. δολαρίων οδήγησε δύο Ρεπουμπλικανικά funds σε συνολικές εισπράξεις 367 εκατ. για τις ενδιάμεσες εκλογές
- Γιώργος Βαρδινογιάννης: Ο τελευταίος από τους μεγάλους «Καπετάνιους» – Μια ζωή ανάμεσα στη θάλασσα, τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια
- Τουρκία: Εξέδωσε δεύτερη αντι-NAVTEX μέσα σε λίγες ώρες – Αμφισβητεί την κυπριακή ΑΟΖ και τις έρευνες για το καλώδιο EMC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.