ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να στηρίξουν την ιταλική οικονομία κάνοντας διακοπές μόνο εντός της χώρας θα ζητήσει επίσημα από τους Ιταλούς πολίτες ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, όπως ανέφερε στη διάρκεια συνάντησης του με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι αρμόδιοι οργανισμοί ετοιμάζουν, όπως αφήνεται να διαρρεύσει από την κυβέρνηση, ειδική εκστρατεία, τόσο για την εσωτερική αγορά, όσο και για το εξωτερικό, με σύνθημα “vacanze in Italia” ( «διακοπές στην Ιταλία»).
Στο πλαίσιο των νέων μέτρων στήριξης της οικονομίας και των πολιτών, που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και τα οποία μπορεί να αγγίξουν και τα πενήντα δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους αναλυτές, κύρια θέση θα έχει η αρωγή του τουριστικού τομέα.
Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε, τέλος, τα μέτρα αυτά και η διαφημιστική εκστρατεία θα πρέπει να εγκριθούν το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να σταλεί και ένα θετικό μήνυμα σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, οι πολίτες των οποίων συνηθίζουν, εδώ και δεκαετίες , να παραθερίζουν στην Ιταλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Σε νέα ιστορικά υψηλά οι δείκτες παρά την ψυχρολουσία για την απασχόληση στις ΗΠΑ
- Eurobasket 2025: Στους «4» η Ελλάδα – Νίκησε τη Λιθουανία και τώρα η Τουρκία
- Ο πρίγκιπας Λοράν του Βελγίου απέκτησε πριν από 25 χρόνια γιο με Φλαμανδή τραγουδίστρια
- Γιόχαν Βάντεφουλ (ΥΠΕΞ Γερμανίας): «Απαράδεκτη» η ισραηλινή επίθεση στη Ντόχα
