• Πολιτική

    Ο Τσίπρας παρουσίασε στην Πάτρα το isyriza

    • NewsRoom
    Οι αντι-δεξιοί φραμπαλάδες του Αλέξη για τη ΔΕΗ

    Αλέξης Τσίπρας


    Τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, το isyriza, παρουσίασε στην περιοδεία του στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας την ηλεκτρονική εγγραφή νέων μελών του κόμματός του.

    Μιλώντας σε «ανοιχτή συνέλευση» στην πλατεία Τριών Συμμάχων, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους «δημοκρατικούς πολίτες» να ακολουθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας το πρόγραμμά του ενόψει του συνεδρίου που θα ακολουθήσει. Μιλώντας για τη νέα  ψηφιακή πλατφόρμα, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως πρόκειται για ένα εργαλείο «αντικειμενικής ενημέρωσης», καθώς όπως υποστήριξε ο  ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος μόνο από τα «μιντιακά φερέφωνα».

    Ο κ. Τσίπρα κατηγόρησε την κυβέρνηση περί αυτοδιάψευση των υποσχέσεών της και για επιστροφή στην κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και τα «ρουσφέτια». Μάλιστα ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκροτήσει πρόγραμμα 2 τετραετιών υποστηρίζοντας πως βασικός στόχος του είναι να  ανοίξουν οι πόρτες και να αγκαλιάσει τον λαό, να συνειδητοποιήσει τα λάθη του και τις παραλήψεις του, αποτυπώνοντας τα συμπεράσματα στο νέο του πρόγραμμα.

    «Ο λόγος που κάνουμε αυτές τις συγκεντρώσεις είναι να ακούσουμε τις απόψεις , την κριτική και τις ιδέες σας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας. «Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες, να συνδυάζουμε την έναρξη της μεγάλες καμπάνιας για να εγγράψουμε μέλη ενεργά που θα κινητοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, θέλουμε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Μια νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική. Σας καλούμε όλες και όλους. δεν εξετάζουμε τις πολιτικές σας ρίζες. Μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα της προόδου και της Δικαιοσύνης», συνέχισε.

    «Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα συμμετοχής, έχουμε σαν στόχο να δημιουργήσουμε ένα ορμητικό ποτάμι με τα ρυάκια από όλη την χώρα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη μεγάλη αλλαγή», ανέφερε.

    Υποστήριξε πως η δική του κυβέρνηση δεν έκανε χατίρια σε ολιγάρχες και ΜΜΕ, ενώ δήλωσε πως έχει να αντιμετωπίσει μια «σκληρή αντιλαϊκή κυβέρνηση που στις πρώτες 100 μέρες έχει διαψεύσει τον μύθο Μακεδονία- Μάτι- Πρόσφυγες»!

    «Θυμηθείτε τι λέγανε. Οι μενουμευρωπαίοι θελουν να μας γυρίσουν στο ίδιο μοντέλο της κρατικοδίαιτης ανάπτυξης με ρουσφέτια», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.



    ΣΧΟΛΙΑ