• Πολιτική

    Ο Τραμπ, το περιοδικό Time και το «τρολ» του Άντι Μάρεϊ

    • NewsRoom
    άντι μαρει

    Άντι Μάρεϊ


    Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο το «τρολ» Tweet του τενίστα Άντι Μάρεϊ προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με το περιοδικό Time και το «Πρόσωπο της Χρονιάς». Ο Τραμπ βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους, ωστόσο μέσω Twitter ισχυρίστηκε ότι απέρριψε την πρόταση.

    Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε ότι, «Το περιοδικό Time με κάλεσε για να μου πει ότι πιθανότατα θα αναδεικνυόμουν ”πρόσωπο της χρονιάς”, όπως πέρυσι, αλλά έπρεπε να συμφωνήσω για συνέντευξη και μεγάλη φωτογράφηση. Είπα, μάλλον δεν γίνεται και απέρριψα την πρόταση. Ευχαριστώ πάντως!».

    Βέβαια, η ανάρτησή του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μεταξύ άλλων και του περιοδικού, το οποίο απάντησε πως ο Πρόεδρος κάνει λάθος για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν το Πρόσωπο της Χρονιάς. Μάλιστα, υποσχέθηκε ότι θα το σχολιάσουν στις 6 Δεκεμβρίου, που θα έχει αναδειχτεί το πρόσωπο της επιλογής τους.

    Ο Άντι Μάρεϊ, από την πλευρά του, δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει με τον τρόπο του τον Αμερικανό πρόεδρο.

    «Το BBC με πήρε μόλις για να μου πει ότι πιθανότατα θα αναδειχθώ αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς, αλλά έπρεπε να συμφωνήσω για συνέντευξη και φωτογράφηση», ανέφερε ο τενίστας αντιγράφοντας ουσιαστικά την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου, συμπληρώνοντας με το ίδιο στιλ ότι απέρριψε την πρόταση.

    Απομένει να φανεί τώρα αν ο Τραμπ θα τα… βάλει και με τον Μάρεϊ, απαντώντας του. Άλλωστε, έως τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κοντραριστεί και με άλλους αθλητές, ανάμεσά τους σταρ του NBA και του NFL, για άλλα θέματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαλάει ο καιρός σήμερα Κυριακή – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για την περιουσία του Βγενόπουλου: Ποιος πούλησε 7 πλοία και πήρε 120 εκατ. δολάρια;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιβάνκα Τραμπ και Τσέλσι Κλίντον στο πλευρό της Μάλια Ομπάμα: Αφήστε την ήσυχη



    ΣΧΟΛΙΑ