ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «φώς» της δημοσιότητας είδαν σήμερα τα πρακτικά του τηλεφωνήματος του προέδρου Τραμπ με τον ομόλογο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Η ανακοίνωση για την έρευνα που θα διεξαχθεί σε βάρος του Τραμπ ήρθε χθες από την Νάνσι Πελόζι, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ανακοινώνω ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων ξεκινά μια επίσημη έρευνα επί της διαδικασίας παραπομπής του κ. Τραμπ».
Η παραπομπή έρχεται μετά την συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών που είχε η ίδια με βουλευτές των Δημοκρατικών.
Η κ. Πελόζι φέρεται να υποστήριξε ότι οι ενέργειες του Τραμπ υπονόμευσαν την εθνική ασφάλεια και παραβίασαν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
Έτσι ο Λευκός Οίκος έδωσε στην δημοσιότητα τα πρακτικά του τηλεφωνήματος σήμερα 25/9, από τα οποία προκύπτει πως ο Αμερικανός πρόεδρος άσκησε πιέσεις στον Ζελένσκι για να ξεκινήσει έρευνα τόσο για τον Τζο Μπάιντεν, όσο και για τον γιο του, Χάντερ.
Αναλυτικότερα τα πρακτικά του τηλεφωνήματος:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.