• Πολιτική

    Ο Σκουρλέτης προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις για Πετσίτη: «Αυθαίρετες ερμηνίες»

    • NewsRoom

    Πάνος Σκουρλέτης


    Απάντηση στη ΝΔ σχετικά με την κριτική της κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του με το Μαξίμου έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης με ανάρτησή του στο Twitter.

    Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, η συνέντευξη του οποίου στην Εφημερίδα των Συντακτών έγινε αφορμή για την ανακοίνωση της ΝΔ, κάνει λόγο για «αυθαίρετες ερμηνείες » της Πειραιώς.

    «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αναφέρει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και παραπέμπει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφ. Των Συντακτών».

    Υπενθυμίζεται πως σε ερώτηση της εφημερίδας για τον Μανώλη Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης απάντησε ότι «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».

    «Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις». «Αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα» συμπληρώνει με νόημα.

    «Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» καταλήγει για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σκουρλέτης για Πετσίτη: Να δοθούν απαντήσεις, όλα είναι υπό διερεύνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης

     



    ΣΧΟΛΙΑ