• Top Stories

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ξανά στο τραπέζι δημοψήφισμα


    Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την ημέρα, που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκηρύξαν δημοψήφισμα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης ανακινεί πάλι το ίδιο θέμα σε περίπτωση, που δεν κλείσει η αξιολόγηση. Ενώ, δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών.

    «Εάν οι απαιτήσεις γίνονται ζημιογόνες δεν ξέρω εάν θα είναι καλό για τον τόπο να κλείσει η συγκεκριμένη αξιολόγηση. Σε μία τέτοια περίπτωση υπάρχουν και πολιτικές λύσεις. Αυτές οι λύσεις οι οποίες και παραμένουν ανοιχτές μπορεί να είναι και εκλογές και δημοψήφισμα γιατί η χώρα δεν μπορεί να περπατήσει διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας την Μεγάλη Τετάρτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Χωρίς να παρεκκλίνει από την κυβερνητική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σεβαστάκης υποστήριξε ότι «η συμφωνία σήμερα παραβιάζεται από τους ίδιους τους θεσμούς. Δεν είναι παραγωγική η συμφωνία αλλά είναι ένα πλαίσιο, το οποίο έρχονται να παραβιάσουν οι ίδιοι».

    Ενώ, επισήμανε ότι οι Θεσμοί έχουν ως στόχο «την πλήρη αποσάθρωση του πολιτικού μας συστήματος». Δήλωσε, μάλιστα, «απολύτως βέβαιος πως η στάση αυτή θα υπήρχε απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση».

    «Μία οικονομία η οποία έχει ανάγκη διαρκούς χρηματοδότησης είναι μία άρρωστη οικονομία χωρίς μέλλον» τόνισε, κλείνοντας ο κύριος Σεβαστάκης.

    Διαβάστε ακόμα: 

    http://www.mononews.gr/article-anna-diamantopoulou-ena-mpoukali-gala/41601

    http://www.mononews.gr/giati-i-athina-epilegi-sinechos-tin-apomonosi/41595



    ΣΧΟΛΙΑ