ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτησή του στο Facebook, μέλος του Ρουβίκωνα τρολάρει την κυβέρνηση για όσα υποστήριξε χθες σχετικά με την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη μέχρι να γίνει γνωστό ότι την επίθεση έκαναν μέλη της αναρχικής ομάδας.
Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Και πάλι καλά να λέτε.. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε την ανακοίνωση-ανάληψη πιο αργά το βράδυ και μέχρι τότε να έχετε πει πολλαπλάσιες ψεκασμένες συνωμοσιολογίες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Απορρίπτω τη νέα πρόταση του Ιράν, είναι απαράδεκτη»
- Ιράν: Οι ΗΠΑ απάντησαν στην ειρηνευτική πρόταση 14 σημείων – «Την εξετάζουμε»
- Θρίλερ στο Μαρόκο: Δύο αμερικανοί στρατιωτικοί αγνοούνται – Αγώνας δρόμου για την διάσωσή τους
- Επίθεση σε φορτηγό πλοίο ανοιχτά του Ιράν – Του επιτέθηκαν πολλά μικρά σκάφη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.