• Πολιτική

    O Παπαγγελόπουλος επιβεβαιώνει τις νέες αποκαλύψεις για τον διάλογο με τον Καμμένο στο γραφείο του πρωθυπουργού (video)

    Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης


    Στην επιβεβαίωση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και την προσπάθεια παρέμβασης του Πάνου Καμμένου στη δικαιοσύνη προχώρησε εμμέσως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας στο MEGA.

    O πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχτηκε πως το δημοσίευμα βασίζεται στο διάλογο που είχε με τον διευθυντή των Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένο, με τον οποίο συναντήθηκε στο γραφείο του. Όπως ανέφερε, σε αυτή τη συνάντηση αναφέρθηκαν στα όσα είχαν διεξαχθεί στη συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

    Ο κ. Παπαγγελόπουλος θεωρεί μάλιστα πως ο Παναγιώτης Τζένος έχει κασέτα από τη συνάντηση μαζί του.

    Πάντως, για την ουσία των όσων αποκαλύπτονται ανέφερε ότι δεν θα μπει σε διάλογο, ενώ στην ερώτηση αν θα αντιδράσει νομικά απέναντι στο δημοσίευμα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε θετικά.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη συνάντηση, στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος φέρεται να ζήτησε από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να υπάρξει παρέμβαση για τη σύλληψη του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ