• Top Stories

    Ο Μουζάλας κοιμάται. Πάμε να καταστρέψουμε τις ιερές μονές και τις εκκλησίες


    **Θρησκόληπτος δεν είμαι. Θεοσεβούμενος δεν είμαι. Εκκλησία δεν πηγαίνω ούτε καν για γάμους και βαφτίσεις_ εκτός κι αν πρόκειται για κοσμικό γεγονός. Θέλω να πω ότι δεν ασχολούμαι με τις προσευχές ή με τις αγωνίες των πιστών. Επιπλέον δεν είχα ποτέ ερωμένη που να τρέχει στα ξωκλήσια ή να εξομολογείται. Εξηγείστε μου λοιπόν γιατί εκνευρίζομαι όταν ακούω για βανδαλισμούς σε χώρους λατρείας. Με πιάνει μια φούντωση.

    *Άτομα που έχουν εισέλθει παρανόμως στη χώρα, δηλαδή που δεν έχουν δικαίωμα να ζουν εδώ, κατέστρεψαν τη στέγη σε μοναστήρι του Ολύμπου. Οι αλλοδαποί ζουν σε καταυλισμό εκεί κοντά στην Ιερά Μονή Πέτρας. Θεωρούν σωστό να ξηλώνουν τα κεραμίδια για να πάρουν τα ξύλα που στηρίζουν τη στέγη, θεωρούν σωστό να ξηλώνουν τα παράθυρα για να τα ρίξουν στη φωτιά να ζεσταθούν. Μην αρχίσει κανείς τώρα την κλάψα, και τις ερωτήσεις «τι να κάνουν άμα κρυώνουν;». Να σεβαστούν τον χώρο λατρείας, αυτό να κάνουν πρωτίστως.

    *Η Μητρόπολη Κίτρους έχει κάνει καταγγελία στην αστυνομία και έχει στείλει γράμμα στον Γιάννη Μουζάλα, μην τυχόν και πάρει θέση ο υπουργός Μεταναστών. Κανείς από την κυβέρνηση δεν παίρνει θέση, κανείς δεν καταδικάζει το έγκλημα (καταστροφή ξένης περιουσίας) κανείς δεν καταδικάζει την ασέβεια (καταστροφή μοναστηριού). Πείτε μου όμως τι θα γινόταν αν πήγαιναν άστεγοι έλληνες να κάνουν το ίδιο στο τζαμί στον Εχίνο της Θράκης. Πείτε μου τι θα γινόταν αν κάποιοι άστεγοι της Αθήνας έκλεβαν τα παπούτσια που αφήνουν οι μουσουλμάνοι έξω από τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν με την ανοχή του ελληνικού κράτους. Πείτε μου τι θα γινόταν αν κάποιος έσκιζε μια σελίδα από το Κοράνι για να φτιάξει στριφτό τσιγάρο. Εκεί να δείτε πώς θα καταδίκαζαν όλοι οι υπουργοί και όλοι οι βουλευτές του Σύριζα.

    *Να κάνουμε μια ακόμη υπόθεση, τι θα γινόταν εάν κάποιος, χριστιανός ή μουσουλμάνος, τολμούσε να καταστρέψει τη στέγη τζαμιού σε αραβική χώρα. Δεν σας λέω στη Σαουδική Αραβία αλλά σε κάποια άλλη χώρα, της μετριοπάθειας, ας πούμε στην Ιορδανία. Πριν λίγες μέρες δολοφονήθηκε ένας συγγραφέας στην Ιορδανία επειδή ανέβασε στο facebook μια γελοιογραφία που κορόιδευε το Ισλαμικό Κράτος_ αυτό το φασιστικό μόρφωμα που καταχρηστικά αποκαλούμε «κράτος». Για μια ανάρτηση έγινε σύλληψη, έγινε δίκη και μετά τη δίκη έγινε η δολοφονία. Οι μουσουλμάνοι δεν αστειεύονται σε θέματα σεβασμού της πίστης. Της δικής τους πίστης. Των άλλων η πίστη είναι για προσάναμμα.

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/neo-dogma-tou-siriza-gia-evdap-ke-dei-den-poulame-apla-axiopioume/77531

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/apokalipsi-na-viografiko-tis-olgas-charitou/74032



    ΣΧΟΛΙΑ