• Πολιτική

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη – Θα μεταβεί στα Τέμπη το μεσημέρι

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

    Σε συνεχή επικοινωνία με το συντονιστικό κέντρο και τους αρμόδιους υπουργούς βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα πρώτα λεπτά της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

    Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός έθεσε σε συνεργό όλο το μηχανισμό προκειμένου να υπάρξει άμεσος συντονισμός.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί το μεσημέρι στην περιοχή της τραγωδίας.

    Αυτή την ώρα μεταβαίνει στην περιοχή ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

    Σήμερα στη διάρκεια της περιοδείας του σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμενόταν ότι θα δημοσιοποιήσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και στην Α’ Θεσσαλονίκης, εκτός από τον Έβρο και την Δυτική Αθήνα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω τα εκλογικά ποσοστά της ΝΔ, με δεδομένη την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, αλλά και τα διαφαινόμενα δημοσκοπικά χαρακτηριστικά της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης

    Μητσοτάκης: Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας οι επίσημες ανακοινώσεις για τις εκλογές στις 9 Απριλίου – Στο «στόχαστρο» ο Τσίπρας για τον «πολακισμό»



    ΣΧΟΛΙΑ