ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Τσίπρας, στην ομιλία του στη ΔΕΘ, αρχικά δήλωσε ότι δεν έχει να μοιράσει παροχές, αλλά όραμα. Στη συνέχεια αυτοδιαψευδόμενος άρχισε να μοιράζει παροχές που αφορούν την επόμενη κυβέρνηση και έδωσε μία εικόνα γελοία, γιατί εμφανίστηκε σαν να ήταν στην αρχή της τετραετίας του» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στην 83η ΔΕΘ.
«Μάλιστα, οι παροχές που μοίρασε είναι από μέτρα σκληρά και βάρβαρα που η ίδια η κυβέρνησή του έχει νομοθετήσει. Λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε. Καλό ταξίδι στο όραμά του» προσθέτει η Ένωση Κεντρώων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μείωση του ΕΝΦΙΑ έως 50% και επιδότηση ενοικίου για χιλιάδες οικογένειες υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνταγματική Αναθεώρηση, μείωση ΕΝΦΙΑ-εισφορών, επιστροφές αναδρομικών στο «προεκλογικό μενού» του Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση MARC: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Merck: Το αντικαρκινικό Keytruda οδήγησε σε υπέρβαση εκτιμήσεων στο δ’ τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Τι γυρεύει η JP Morgan στην Alpha, η εκτόξευση ΜΟΗ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Πλεύρης: «Απελάσεις για όσους λειτουργούν παράνομα χώρους θρησκευτικής λατρείας»
- Απάτη με SMS: Πώς δρουν επιτήδειοι με ψεύτικα πακέτα από τα ΕΛΤΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.