ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσω social media ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος απαντά στην μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του το μέλος της ΚΕ Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Άγης Τάτσης.
Ο κ. Μπογδάνος με ανάρτησή του ανέφερε:
«Όταν μάθετε ανάγνωση και διακρίνετε το «ΣΥΡΙΖΑ» απ´το «συριζαίοι» ίσως σταματήσετε να αυτοξεφτιλίζεστε έτσι. Μέχρι τότε συνεχίστε να στηρίζετε το αφήγημα Ερντογάν με κάθε τρόπο και καλό δρόμο πίσω στο 3%. Επ´ευκαιρία, θα απαντήσεις εσύ αν πληρώνεται ο Ραπίδης από τουρκικό ίδρυμα;».
Όταν μάθετε ανάγνωση και διακρίνετε το «ΣΥΡΙΖΑ» απ´το «συριζαίοι» ίσως σταματήσετε να αυτοξεφτιλίζεστε έτσι. Μέχρι τότε συνεχίστε να στηρίζετε το αφήγημα Ερντογάν με κάθε τρόπο και καλό δρόμο πίσω στο 3%. Επ´ευκαιρία, θα απαντήσεις εσύ αν πληρώνεται ο Ραπίδης από τουρκικό ίδρυμα; https://t.co/yYXvZIKpoF
— constantinosbogdanos (@bogdanosk) March 8, 2020
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο Κ. Μπογδάνος ανήρτησε χθες στη σελίδα του ένα τουρκικό στρατιωτικό όχημα, το οποίο επιχειρεί να καταστρέψει μέρος του φράκτη στον Έβρο, για να διευκολύνει την παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελλάδα. «Με τις πλάτες των συριζαίων», ήταν το σχόλιο του βουλευτή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Ζιγκ-ζαγκ και αναστροφές για δύο υπερδεξαμενόπλοια – Επιφυλακτικότητα στην Αθήνα
- Ζαχαράκη: Επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Αντιοχείας για την τρομοκρατική επίθεση στη Δαμασκό
- Μητσοτάκης και Σίσι: Συζήτησαν για την ανάγκη ύπαρξης συμφωνίας στο θέμα της Ιεράς Μονής του Σινά
- Η ΕΚΟ Μεγάλος Χορηγός & Χορηγός Ονόματος του Ράλλυ Ακρόπολις
