Πολεμική επιχείρηση θα πραγματοποιήσει η Τουρκία στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι, για τη συγκεκριμένη επίθεση, έχουν ενημερωθεί σχετικά τόσο η Ρωσία, όσο και οι ΗΠΑ.
Πιο αναλυτικά, μιλώντας στην Προύσα, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η χώρα του θα πραγματοποιήσει πολεμική επιχείρηση στα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, στα βόρεια της Συρίας και σε μία περιοχή που ελέγχεται από τους Κούρδους πολιτοφύλακες (YPG).
Η υπομονή της Τουρκίας με τις ΗΠΑ έχει εξαντληθεί, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν. Υπενθυμίζεται ότι Τουρκία και ΗΠΑ έχουν συμφωνήσει την οργάνωση μιας ζώνης ασφάλειας στα βορειοανατολικά της Συρίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.