ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης με δήλωσή του έκανε γνωστό ότι γι’ αυτό το δίμηνο καταθέτει το 50% των δημαρχιακών αποδοχών του στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της αντιμετώπισης του κορονοϊού.
«Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που έχει επιφέρει η κρίση του κορονοϊού στη χώρα μας, αποφάσισα το 50% των αποδοχών μου ως δήμαρχος για τους επόμενους δύο μήνες, να το διαθέσω στο κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid 19» ανέφερε ο κ. Γαλάνης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προφυλακιστέοι οι 6 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα στις πολεοδομίες της Αττικής
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.