• Πολιτική

    Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

    • NewsRoom
    Μπάμπης Στόκας

    Μπάμπης Στόκας


    Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας και σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά, προχώρησε ο Μπάμπης Στόκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το “Ενώπιος Ενωπίω”.

    Σε ερώτηση προς τα δύο μέλη των Πυξ Λαξ για το αν θα μπορούσαν να έχουν ενεργή εμπλοκή με την πολιτική, αρχικά απάντησε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σημειώνοντας: “Είμαστε πολιτικά όντα, όπως θα έπρεπε να είναι όλοι οι πολίτες. Έχουμε προσέγγιση, έχουμε στάση ζωής απέναντι στην πολιτική, προσωπικά όμως με την κομματική εμπλοκή στην πολιτική δεν θα ασχολιόμουνα, γιατί είναι το κλουβί με τις τρελές. Και το φοβάμαι πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο για την υγεία μου κυρίως, όλη αυτή η τοξικότητα που η κομματική εφαρμογή στην πολιτική σου βάζει μπροστά, δεν θα την άντεχα με τίποτα, και γι’ αυτό την αποφεύγω”.

    Παίρνοντας το λόγο ο Μπάμπης Στόκας, αποκάλυψε: “Εγώ είχα μια πρόταση από τη Ζωή την Κωνσταντοπούλου τώρα για να κατέβω για ευρωβουλευτής. Το ένστικτό μου μού λέει να το δοκιμάσω. Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι σε τίποτα μέσα σε όλα αυτά, είμαι καινούργιος, αλλά με αγνές προθέσεις, αυτό έχει σημασία. και λέω να το δοκιμάσω“.

    Ο ίδιος πρόσθεσε: “Νομίζω πως η πολιτική κατάσταση στη χώρα μας αυτήν τη στιγμή θέλει ανανέωση, θέλει νέα πρόσωπα, νέες ιδέες. Και η Ζωή, με την οποία μας δένει μια ειλικρινής και μακροχρόνια φιλία, ανεξάρτητα αν κάποιος τη συμπαθεί ή όχι, είναι ένας έντιμος άνθρωπος”.

    Σχολιάζοντας την απόφαση του Μπάμπη Στόκα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας επεσήμανε: “Εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου και τους έχω εκφράσει στον Μπάμπη, γιατί εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο κομματικός χώρος είναι ένας δύσκολος και τοξικός χώρος και με ενδιαφέρει να είναι καλά, αλλά αφού ο ίδιος το αποφάσισε και νομίζει ότι θα το αντέξει, στηρίζουμε”.

    Διαβάστε επίσης

    Σε εξέλιξη επιχειρήσεις του Ισραήλ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας



    ΣΧΟΛΙΑ