ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη στρατηγική της ιταλικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι.
Ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης τόνισε οτι στο εσωτερικό της συμμαχίας κομμάτων που τον στηρίζουν θα πρέπει να προκύψει συμφωνία, μέσω διαλόγου, για την επέκταση της χρήσης του πράσινου πάσου. Παράλληλα, ερωτηθείς αν θα χορηγηθεί τρίτη δόση του εμβολίου και αν ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός, απάντησε «ναι και στα δυο».
Σχετικά με την μέχρι τώρα εφαρμογή του πράσινου πάσου στα υπεραστικά μέσα μαζικής μεταφοράς, ο Ντράγκι υπογράμμισε οτι «θεωρεί πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά». Ο Ιταλός πρωθυπουργός δήλωσε, επίσης, οτι «το 91,5% του διδακτικού προσωπικού έχει εμβολιαστεί» και οτι «η εκστρατεία εμβολιασμού αγκαλιάσθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους νέους».
Ο Μάριο Ντράγκι, τέλος επανέλαβε την έκκληση προς όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 και προέβλεψε ότι μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό κύκλο το 80% του ιταλικού πληθυσμού άνω των 12 ετών.
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Η Μεσόγειος είναι η περιοχή όπου θα φανεί η πολιτική ωριμότητα της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παναθηναϊκός: Έκανε καταγγελία στη Euroleague για τη συμπεριφορά του Μπαρτζώκα
- Όρμπαν: Θα παραστώ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης στην Ουάσιγκτον τον Φεβρουάριο
- Αραγτσί: Σε περίπτωση επίθεσης από τις ΗΠΑ, το Ιράν θα χτυπήσει αμερικανικές βάσεις στην περιοχή
- Παπασταύρου: Στόχος της συνεργασίας ΥΠΕΝ – Τοπικής Αυτοδιοίκησης η ενίσχυση της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.