ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νότια Κορέα θα προχωρήσει σε περαιτέρω χαλάρωση τήρησης των κανόνων κοινωνικής απόστασης από την 6η Μαΐου, επιτρέποντας τη σταδιακή επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, καθώς η χώρα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, να θέσει την εξάπλωση του κορονοϊού υπό έλεγχο, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Τσουνγκ Σίε Κιουν.
Η πραγματοποίηση ευρείας κλίμακας διαγνωστικών τεστ, η εντατική ιχνηλάτηση επαφών και οι αντίστοιχες τεχνολογικές εφαρμογές έδωσαν στη Νότια Κορέα, τη δυνατότητα περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού αντί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, που παρατηρήθηκε σε άλλες χώρες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος προς «επαγγελματίες» προστάτες: Οι Λιμενικοί σώζουν ζωές – Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας
- Τραμπ: Ζητά νέα, βελτιωμένη πυρηνική συμφωνία αντί της παράτασης της New START
- Στάρμερ και Τραμπ: Ζωτικής σημασίας η διατήρηση της κοινής βάσης στο Ντιέγκο Γκαρσία
- Μακρόν: Η Γαλλία θα μελετήσει τον αντίκτυπο της AI και των βίαιων βιντεοπαιχνιδιών στα παιδιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.