ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου αποχωρεί από την θέση του και μετακομίζει στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ως Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με την οποία αποδέχεται την παραίτηση του κ. Παπαευσταθίου. Παράλληλα, σε ΦΕΚ εκδόθηκε άλλη απόφαση που αφορά στον διορισμό του κ. Παπαευσταθίου ως γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.
Ο κ. Παπαευσταθίου υπηρέτησε το ΕΚΑΒ με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, έχοντας αποκομίσει τεράστια εμπειρία στη διαχείριση κρίσεων. Αυτό φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» για να αποφασιστεί η αξιοποίησή του στην Πολιτική Προστασία, μια περίοδο που οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι ορατές και απαιτείται εγρήγορση και στοχευμένες δράσεις για πρόληψη των πυρκαγιών τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και άλλων έντονων φαινομένων, όπως για παράδειγμα οι πλημμύρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαευσταθίου είχε πάντα αγαστή συνεργασία με τις όλες τις ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας.
Διαβάστε επίσης
Δήμος Αθηναίων: Ψήφισμα συμπαράστασης στον Εκρέμ Ιμάμογλου και τους λοιπούς αιρετούς στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Ο Σάντσεθ λέει ότι ο Μασκ βλάπτει την ψυχική υγεία των εφήβων
- Meta: Επένδυση άνω των 10 δισ. δολαρίων για κέντρο δεδομένων στην Ιντιάνα
- Ανάρτηση Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ευχαριστώ» τον Ταγίπ Ερντογάν για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία
- Ευρωαγορές: Αρνητικά ξανά τα πρόσημα – Άλμα 6% για τη Siemens Energy λόγω της ζήτησης των data centers
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.