ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τους λόγους που επέλεξε να προχωρήσει σε μήνυση προς τον Πάνο Καμμένο προσπάθησε να εξηγήσει ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Μου ζητούσε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος. Αυτό είναι λογικό και δεν με παραξένεψε», ανέφερε αρχικά ο κ. Νικολόπουλος. «Εδώ και ένα μήνα, μέρα παρά μέρα, λέω ότι δεν πρόκειται να γυρίσω γιατί έχω διαλέξει το κόμμα των Πατρινών και την Δευτέρα καταθέτω την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος. Μέχρι εδώ, ουδέν μεμπτό» συνέχισε.
Αναφορικά με τα μηνύματα του προέδρου των ΑΝΕΛ είπε «όταν ένιωσα ότι η πίεση απέβλεπε στο να μεταβάλλω την άποψή μου με ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα κάνει αποκαλύψεις τότε αποφάσισα να κάνω αυτό που κάνω εδώ και 30 χρόνια», ανέφερε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Εισαγγελία Αθηνών οι καταγγελίες Νικολόπουλου για «εκβιασμό» από τον Καμμένο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Αυτός είναι ο διάλογος που καταγγέλλει ως εκβιασμό ο Νίκος Νικολόπουλος (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Μπρατάκος: Νέες προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας Ελλάδας και Παναμά
- Εθνική Τράπεζα: Στις 4/11 τα οικονομικά αποτελέσματα γ’ τριμήνου 2026
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Ποια είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Φιρινίδη – Οι καταγγελίες για υπεξαίρεση χρημάτων και από άλλη ΜΚΟ
- Μέση Ανατολή: Κυκλοφορεί προσχέδιο πρότασης για συμφωνία Ιράν-ΗΠΑ – Αποχώρησαν οι Ιρανοί από την Ντόχα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.