ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βολές κατά της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρας Αυγέρη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα της κομματικής πειθαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια εξαπολύουν στενοί συνεργάτες του προέδρου του κόμματος.
Ο στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αυγέρη στο Mega, ανέφερε σε ανάρτησή του:
«Ίσως είναι η πρώτη φορά που η εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος εκθέτει τόσο πολύ τον Πρόεδρο ενός κόμματος.
Είναι ασύλληπτο».
Ίσως είναι η πρώτη φορά που η εκπρόσωπος Τύπου ενός κόμματος εκθέτει τόσο πολύ τον Πρόεδρο ενός κόμματος.
Είναι ασύλληπτο. https://t.co/bU4UYdI3sU— Nikos Moraitis (@Nikosmoraitis) January 12, 2024
Διαβάστε επίσης:
Νέος πονοκέφαλος για την Κουμουνδούρου: Διαφωνεί για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Πολάκης
Το Σχέδιο Προγραμματικών Θέσεων έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο Mercedes-Maybach, ένας LeBron James και οι συντεταγμένες του Akron
- Xclusiv: Οι Έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν 66 φορτηγά πλοία και πούλησαν 100 πλοία
- Ιωάννης Ζαφειράκης: Σιβυλλική προειδοποίηση για τις μετοχές της Genco και για τη διοίκηση της
- Καστέλι: «Φουσκώνει» ο λογαριασμός του νέου αεροδρομίου – Στα 444 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.