ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναφορά στο περιστατικό με τον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση του Noor 1, Μάκη Γιαννουσάκη, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, καθώς αναμένεται και επικείμενη συζήτηση στην Βουλή.
Έτσι, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, θέλησε να θυμίσει ότι ο ισοβίτης, δίνοντας συνέντευξη στο Unfollow, ισχυρίστηκε πως όσα είπε και για όσα κατηγόρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του τα υπέδειξε ο Πάνος Καμμένος να τα πει.
Ακόμη, ανέφερε ότι ο υπουργός Άμυνας, είχε 12 τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Γιαννουσάκη και πως του έστειλε στις 11 το βράδυ, στις φυλακές, την εισαγγελέα προκειμένου να δώσει κατάθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση Noor1 μετά τις καταγγελίες-φωτιά του Γιαννουσάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολόκληρη η συνέντευξη του Μάκη Γιαννουσάκη στο Unfollow: Αυτά μου είπε ο Πάνος Καμμένος (ηχητικό)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα βαπτιστεί το SUV της Seat;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηνίατροι, ψυχαναλυτές και μελετητές του Μότσαρτ: Το παράξενο καστ που αναμένεται να κληρονομήσει δισεκατομμύρια, όταν μπει στο χρηματιστήριο η εταιρεία των Leopard
- Γιατί ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Τι μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό
- Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
- Ξανά στα μαχαίρια η Ryanair με την ΕΕ: «Ανόητοι» οι νέοι κανόνες – Λιγότερο ανταγωνιστικές οι αεροπορικές, ισχυρίζεται η εταιρεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.