• Πολιτική

    Βόρεια Κορέα: Απειλές για καταστροφή της γης με πυρηνικά (pics)

    • NewsRoom
    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν

    Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν


    Τρομερές απειλές “εκτοξεύονται” από την Βόρεια Κορέα. «Θα εξολοθρεύσουμε όλους τους επιτιθέμενους και προβοκάτορες πάνω στη Γη και θα γιορτάσουμε με πυροτεχνήματα την τελική νίκη», φαίνεται πως είναι τα λόγια του “Συνδέσμου Νέων”, γνωστής οργάνωσης της χώρας.

    Η κορεάτικη νεολαία, «θελει να εξαφανίσει από προσώπου γης αποφασιστικά και ανελέητα τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές και τις μαριονέτες τους, τους πολεμοκάπηλους νοτιοκορεάτες», με βάση αξιωματικούς του Κιμ Γιονγκ Ουν. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να απειλήσουν πως «η Γη θα διαλυθεί», σε περίπτωση επίθεσής τους.

    Ένα ισχυρό μέλος της οργάνωσης, είπε τα εξής:

    «Οι μεγάλες μονάδες των νέων ανθρώπων περιμένουν τώρα το τελικό πρόσταγμα απ’ το αρχηγείο της επανάστασης. Είναι έτοιμοι να εξαλείψουν ανελέητα με πέντε εκατομμύρια πυρηνικές βόμβες. Να γνωρίζουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές ότι η Γη θα διαλυθεί αν η ακατανίκητη πυρηνική ισχύς και πέντε εκατομμύρια νέοι εξοπλισμένοι με πυρηνικές βόμβες εξαπολύσουν την οργή τους.»

    Συνέχισε λέγοντας: «Ακούγοντας τα νέα ότι οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές και οι μαριονέτες τους, το τσούρμο των Νοτιοκορεατών προδοτών, κάνουν απελπισμένες προσπάθειες να πληγώσουν την αξιοπρέπεια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και να ανατρέψουν το σοσιαλιστικό της σύστημα, ενώ μιλούν ανοικτά για “προληπτική επίθεση”,πέντε εκατομμύρια νεολαίοι, φρουροί της Κορέας, ατσαλώνουν τη βούλησή τους να εξαφανίσουν με την οργή τους από προσώπου γης τους εχθρούς.»

    Ο “Σύνδεσμος Νέων”, είναι μια οργάνωση που ίδρυσε ο Κιμ Ιλ Σουνγκ. Όσα παιδιά είναι από 7-13 χρονών, υποχρεώνονται να μπουν σε αυτήν και οι άνω των 15 έφηβοι, ενθαρρύνονται από την ίδια να ενταχθούν σε ένοπλεις δυνάμεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τέρμα οι πονηριές στιλ Alpha Grissin & Καλογήρου λένε οι τραπεζίτες. Ριζικά μέτρα για 15 επιχειρηματίες που πήγαιναν στην Μύκονο και κάπνιζαν πούρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρθρο-παρέμβαση: Οι τραπεζίτες να στείλουν τώρα τις υποθέσεις Λεμονή και Γκρίσιν στην Εισαγγελέα κ. Ελένη Τουλουπάκη

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντικαταστάθηκαν 5 στους 6 συνεργάτες της Ελένης Ράικου – Ποιοι θα είναι οι επίκουροι της νέας εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη

     



    ΣΧΟΛΙΑ