• Top Stories

    Βέροια: Συνέλαβαν προϊσταμένη της ΔΟΥ λόγω οπαδών… του Σώρρα

    Βέροια


    Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στην Βέροια και συγκεκριμένα στην ΔΟΥ της πόλης, καθώς προϊσταμένη της υπηρεσίας οδηγήθηκε στα κρατητήρια, λόγω μήνυσης που υπέβαλαν εις βάρος της οπαδοί του… Αρτέμη Σώρρα.

    Όπως αναφέρει το InVeria.gr, η αιτία για να συλληφθεί η γυναίκα, ήταν η δέσμευση τεράστιου ποσού (πάνω από 20.000 ευρώ) από τον λογαριασμό ενός πολίτη, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας κατάσχεσης λογαριασμών για χρέη προς την εφορία, που πλήττει χιλιάδες πολίτες.

    Έτσι, στην ΔΟΥ, βρέθηκαν μέλη από την “Ελλήνων Συνέλευσις”, απαιτώντας από εκείνη να άρει την παρακράτηση του ποσού. Εκείνη, απάντησε αρνητικά και ζήτησε να κάνουν έγγραφο υπόμνημα. Όμως, τα μέλη υπέβαλλαν μήνυση κατά της προϊσταμένης για υπεξαίρεση και κατάχρηση εξουσίας.

    Στην συνέχεια, έξι αστυνομικοί μετέβησαν στην ΔΟΥ και συνέλαβαν την γυναίκα αυτή, την οποία και οδήγησαν ενώπιον του Εισαγγελέα. Εκείνος, διέταξε να αφεθεί ελεύθερη και θα φανεί αν οριστεί δικάσιμος ή αν η υπόθεση οδηγηθεί κιόλας στο αρχείο.

    Πηγή: inveria.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μήνυση Καμίνη και προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κατά παντός υπευθύνου για τις καταστροφές στην Ερμού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ένωση Διοικητικών Δικαστών καταδικάζει τις επιθέσεις σε βάρος δικαστικών λειτουργών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρτέμης Σώρρας: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του



    ΣΧΟΛΙΑ