• Top Stories

    Βασικός μάρτυρας στη δίκη Καρούζου: “Με απείλησαν με όπλο για να μην καταθέσω”


    “Απειλήθηκε από αγνώστους οπλοφόρους για να μην καταθέσει στη δίκη του Γιάννη Καρούζου” υποστήριζει ο εκ των βασικών κατηγόρων του Ιωσήφ Λιβανός.

    Ο κ. Λιβανός δεν εμφανίστηκε το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για να καταθέσει σε βάρος του μεγαλοκατασκευαστή.

    Σε έγγραφο που απέστειλε στους δικαστές ισχυρίζεται ότι γύρω στις 7.30 το πρωί, ενώ οδηγούσε, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, πλησίασαν το αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλου του είπαν να μην καταθέσει σε βάρος του κ.Καρούζου .

    Ο Ιωσήφ Λιβανός φέρεται να έχει καταγγείλει το περιστατικό στο ΑΤ Βουλιαγμένης.

    Η δίκη στο Εφετείο συνεχίστηκε με την κατάθεση του πρώην λογιστή του Ομίλου Καρούζου. Υποστήριξε ότι το ταμείο των εταιριών είχε αναλάβει αποκλειστικά η σύζυγος του κ.Καρούζου, Ρεβέκα Σκαφτούρα.
    Περαιτέρω δήλωσε άγνοια για ύπαρξη “άσπρων και μαύρων ταμείων” και offshore εταιριών.

    Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, το ζευγάρι χρησιμοποίησε το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να ξεπλύνει μαύρο χρήμα προερχόμενο κυρίως από φοροδιαφυγή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δίκη Καρούζου – Σκαφτούρα: Βόμβες για «βιντεάκια από κουτιά με διπλούς πάτους» και πυρά στην πρώην σύζυγο – Όλοι οι διάλογοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας 2018: Το σχέδιο αλλαγών-Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: K. Μητσοτάκης: Για πρώτη φορά ήταν και δεξιός και αριστερός



    ΣΧΟΛΙΑ