• Top Stories

    Βαριά αναμένονται τα πρόστιμα για τους μη νόμιμους οδηγούς

    Πρόστιμα


    Βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν όσοι δεν είναι σωστοί και νόμιμοι με τα οχήματά τους, αφού τα πρόστιμα θα είναι βαριά για εκείνους που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, για την χρονια που διανύουμε, έχουν ανασφάλιστο όχημα, δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

    Η εφημερίδα «Ειδήσεις», με δημοσίευμά της, αναφέρει ότι από το υπουργείο Οικονομικών, έχουν εντοπιστεί γύρω στα 90.000 οχήματα που ανήκουν σε 40.000 ιδιοκτήτες και δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας για φέτος.

    Πλέον, το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει κάποιος που έκανε παράβαση, θα είναι διπλό. Δηλαδή, ένας ιδιοκτήτης ΙΧ μεγάλου κυβισμού, αν έπρεπε να πληρώσει τέλη 290 ευρώ, τώρα θα πληρώσει, συνολικά με το πρόστιμο, 580 ευρώ. Αυτό, θα θεωρείται οφειλή προς την εφορία, άρα, κι άλλος κίνδυνος, αφού αν δεν τακτοποιηθούν οι παραβάσεις σύντομα, τότε μπορεί τα πρόστιμα να ανέβουν.

    Επίσης, έχει δοθεί εντολή προς τους ανθρώπους της Τροχαίας, ότι, όταν βρεθεί όχημα σε μπλόκο και δεν έχει πληρωμένα τα τέλη, τότεε αυτόματα θα αφαιρούνται οι πινακίδες κυκλοφορίας.

    Για το καλό των ιδιοκτητών, όσοι εντοπίζονται, θα λαμβάνουν ενημερωτικά e-mail και εάν συνεχίσουν να μην συμμορφώνονται, τότε θα αντιμετωπίσουν τον νόμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Handelsblatt: Διαφαίνεται συμβιβασμός μεταξύ Σόιμπλε και ΔΝΤ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέχουν όλοι στην εφορία να δηλώσουν τα μαύρα κεφάλαια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από το νέο τρόπο υπολογισμού

     



    ΣΧΟΛΙΑ