• Πολιτική

    Τρόμος ξανά στο Λονδίνο! Αποκλεισμένη η Βουλή – Συνελήφθη άντρας με μαχαίρι (pics – video)

    • NewsRoom
    Λονδίνο


    Ο τρόμος “βασιλεύει” στο Λονδίνο! Ένα περιστατικό αναστάτωσε τους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας και προκάλεσε αποκλεισμό του Κοινοβουλίου. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένοπλοι αστυνομικοί αντιμετώπισαν περιστατικό έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, σύμφωνα με πηγές της «Daily Mirror».

    Δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters δήλωσε ότι οι πύλες του κοινοβουλίου είναι κλειστές και ότι αστυνομικό βαν και περιπολικό βρίσκονται επί τόπου.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες άντρας που κρατούσε μαχαίρι εξουδετερώθηκε από τις βρετανικές αρχές. Είναι στην ηλικία των 30 ετών και έγινε αντιληπτός πρωτού πραγματοποιήσει κάποια ενδεχόμενη επίθεση. Κάποιοι έντρομοι πολίτες, όταν είδαν το μαχαίρι, άρχισαν να φωνάζουν δυνατά: «άντρας κρατά μαχαίρι-μαχαίρι-μαχαίρι!».

    Τότε ήταν που κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και με όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης, τον σταμάτησαν, όπως είπαν και αυτόπτες μάρτυρες. Οι αστυνομικοί που τον έπιασαν ήταν τρεις, ενώ άλλοι τέσσερις απέκλεισαν την περιοχή για να προστατεύσουν τους περαστικούς.

    Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε περίπου στις 11:10 το πρωί, ώρα Λονδίνου. Οι Αρχές εικάζουν ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.

    Για κάθε ενδεχόμενο, οι πόρτες του Παλατιού του Γουέστμινστερ έκλεισαν για λόγους ασφαλείας ενώ όσοι είναι βρίσκονται στο κτήριο, κλήθηκαν να παραμείνουν εντός για λόγους ασφάλειας, μέχρι να λάβει τέλος η επιχείρηση.

    Υπενθυμίζεται  ότι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το κτίριο του Κοινοβουλίου έχουν ενισχυθεί από τις 22 Μαρτίου, όταν άνδρας έριξε το όχημα που οδηγούσε εναντίον του πλήθους στην γέφυρα του Ουεστμίνστερ, πριν δολοφονήσει μα μαχαίρι αστυνομικό μπροστά στις πύλες του Κοινοβουλίου. Συνολικά, πέντε άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην επίθεση αυτή, ενώ ο δράστης σκοτώθηκε από την αστυνομία.

    https://twitter.com/rosskempsell/status/875664070975860737

    Δείτε εικόνες από το σημείο:

    londino



    ΣΧΟΛΙΑ