• Top Stories

    Τόσκας σε ΝΔ: «Δεν βρισκόμαστε στο 1965»

    • NewsRoom
    Τόσκας

    Νίκος Τόσκας, υπουργός Προστασίας του Πολίτη


    Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας από το κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΣ, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ για τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αυγή», δήλωσε:

    «Τα Σώματα Ασφαλείας θα λειτουργούν σεβόμενα τους κανόνες της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Δεν βρισκόμαστε στο 1965».

    Σφοδρή επίθεση της ΝΔ στον Τόσκα

    Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην κομματική εφημερίδα «Αυγή» και ειδικότερα στις κατηγορίες που της απηύθυνε για την πρόσφατη απόφαση των αστυνομικών για συγκέντρωση στα Εξάρχεια.

    Μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου, η ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Τόσκα ως «κατ’ ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη», που με την συνέντευξή του στην Αυγή «προκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες».

    «Του συνιστούμε», τονίστηκε στην ανακοίνωση, «να ασχοληθεί με τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που επιτείνει με την ανικανότητα του. Να σταματήσει το διάλογο με τις «συλλογικότητες» και να παύσει να επιτίθεται στους αστυνομικούς».

    Και συνέχισε η ανακοίνωση της ΝΔ:

    «Αντί να τους σχολιάζει, ας συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους καθώς είναι γνωστό ότι καθημερινά κινδυνεύουν όλο και περισσότερο. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να έχει ως προτεραιότητα της την ασφάλεια των πολιτών γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει ελευθερία στη χώρα. Θα συνεχίσει να δρα για να παύσουν να υπάρχουν άβατα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.

    Αυτό ζητά η κοινωνία από την αξιωματική αντιπολίτευση, αυτή είναι η υπεύθυνη αποστολή της και ο κ. Τόσκας είναι υποχρεωμένος να το αποδεχθεί όσο καιρό ακόμη θα βρίσκεται σε αυτό το Υπουργείο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΔ: Σφοδρή επίθεση στον Τόσκα – «Ο κατ’ ευφημισμό υπουργός Προστασίας προκαλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ωραίο άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη: Ήταν ένα μικρό Πολάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To Twitter «γλέντησε» τον Πολάκη για τη «ΣΟΒΙΕΤΙΑ»!



    ΣΧΟΛΙΑ