• Πολιτική

    Τι αναφέρει η ιατροδικαστής για την 36χρονη άτυχη μεσίτρια – Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων

    μεσίτρια


    Σόκαρε την Θεσσαλονίκη το έγκλημα που πραγματοποίησε ο 38χρονος αγγειοχειρούργος, που δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών, μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, που αποτελεί και τον τόπο εργασίας του.

    Μάλιστα, ζήτησε και προθεσμία μέχρι την Τετάρτη μέσω της δικηγόρου του -για να ετοιμαστεί η απολογία-, η οποία επιμένει πως το θύμα δεν είχε ερωτικές σχέσεις με τον πελάτη της, αλλά ήταν μόνο ασθενής του. Περιμένουν, πάντως να ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική έρευνα.

    Μάλιστα, η δικηγόρος του 38χρονου έκανε και δηλώσεις:

    «Ζητήσαμε προθεσμία ελπίζοντας ότι θα υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την ιατροδικαστή, που είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο της δικογραφίας όπως επίσης διορίσαμε και τεχνικό σύμβουλο. Εκείνο το απόγευμα δεν την είδε. Είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για επέμβαση, την περίμενε να πάει αλλά δεν πήγε».

    Όπως είναι λογικό, ο αγγειοχειρούργος διώκεται ποινικά για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού. Φτάνοντας στο δικαστήριο προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις.

    Αντιθέτως, δηλώνει κάνει η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, στο protothema.gr:

    Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν θα έχουμε κάτι νεότερο από την τοξικολογική ανάλυση, γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Αναμένουμε να δούμε τον ποσοτικό προσδιορισμό της ουσίας. Βρήκαμε την ουσία, είναι ένα αναισθητικό βραχείας δράσης. Περιμένουμε να δούμε αν είναι ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι σε τοξικά, θανατηφόρα επίπεδα ή όχι». 

    Φυσικά, τις επόμενες μέρες και αφού βγουν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχει υποβληθεί η σορός της άτυχης 36χρονης, θα την παραλάβει η οικογένειά της, προκειμένου να γίνει η κηδεία και η ταφή. Στο Πρώτο Θέμα μίλησε και μια πολύ καλή φίλη της οικογένειας:

     «Περιμένουνε τη σορό της Ντιάνας για να την κηδέψουν. Είναι στρεσαρισμένοι και θέλουν να γίνει η ταφή της. Τα μεγάλα της παιδιά έχουν χάσει το χαμόγελό τους.  Την μικρότερη κόρη προσπαθούν να την προφυλάξουν όσο περισσότερο μπορούν. Τη στέλνουν σε φίλους και συγγενείς για να παίζει και να ξεχνιέται και προσπαθούν να την έχουν μακριά από την τηλεόραση για να μην δει ή ακούσει κάτι που δεν πρέπει. Ο σύζυγος έχει γίνει σκιά του εαυτού του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρούτσης – Μηταράκης: Η κυβέρνηση συμφώνησε σε αύξηση έως και 61% στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες και δυσάρεστες «εκπλήξεις» για τους τραπεζίτες ετοιμάζει η κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 140 προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ