• Top Stories

    Το τερμάτισε ο Βίτσας: Μετά τον Ανδρέα συγκρίνει τον Τσίπρα και με τον… Αλιέντε!

    Βίτσας

    Δ.Βίτσας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής


    Μετά το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με το οποίο ανεπιτυχώς επιχείρησε να καπηλευτεί το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας επιχείρησε έναν άλλο παραλληλισμό, λέγοντας εμμέσως ότι ο Τσίπρας είναι κάτι παρόμοιο με τον… Αλιέντε στη Χιλή.

    «Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έβλεπε ότι η αλλαγή έπρεπε να πάει πιο πέρα από την είσοδο στην ΕΟΚ και να έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά. Αυτό έγινε το ’81 και η γέννηση αυτού του κόμματος είναι μια ευκαιρία να το πεις αυτό το πράγμα» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

    «Σήμερα είναι είναι 4 Σεπτεμβρίου και σαν σήμερα πήρε την κυβέρνηση στη Χιλή ο Αλιέντε. Με διαφορετική λογική και σε διαφορετικές εξελίξεις συνέβησαν στη Χιλή τα ίδια πράγματα. Σήμερα εκτιμούμε ότι έγινε μια καινούργια αλλαγή που σαφέστατα είχε να κάνει με τα μνημόνια αλλά και με την ανάγκη να αλλάξει το μεταπολιτευτικό σύστημα» συνέχισε ο κ. Βίτσας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΙΔΗΣΟ: Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους – Απομίμηση μαϊμού του Ανδρέα Παπανδρέου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχείλιζε η οργή στο ΠΑΣΟΚ για την καπήλευση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Τσίπρα: «Αυτό είναι ύβρις»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον δρόμο προς τη ΔΕΘ: Εβδομάδα γεμάτη πολιτικές και επικοινωνιακές ευκαιρίες για τον Αλέξη Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ