• Πολιτική

    Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο «Χιούι» έξω από την Ελασσόνα

    ελικόπτερο


    Ελικόπτερο με 5 επιβαίνοντες συνετρίβη νωρίτερα στη Ελασσόνα. Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ «το ελικόπτερο του Στρατού Ξηράς τύπου UH-1H (Χιούι) εντοπίστηκε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.

    Τι συνέβη: Από τις 8:30 το πρωί έχει σημάνει συναγερμός, καθώς ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας που μετέφερε τον υποδιοικητή της πρώτης στρατιάς και 5 ακόμη αξιωματικούς κατευθυνόμενο από Λάρισα για Καστοριά, χάθηκε από τα ραντάρ.

    Το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή της Ελασσόνας ενώ εκτελούσε πτήση από το Στεφανοβίκειο της Μαγνησίας όπου είναι η έδρα του Τάγματος Ελικοπτέρων της αεροπορίας Στρατού προς την Καστοριά.

    Στην έρευνα για τον εντοπισμό και τη διάσωση των πέντε επιβαινόντων στο Χιούι μετέχουν ένα Super Puma κι ακόμη ένα ελικόπτερο τύπου Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά κι ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου CL-415

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού: «Ενημερώνουμε ότι, τις πρωινές ώρες (07:50) της 19 Απριλίου 2017, υπάρχει απώλεια ίχνους και επικοινωνιών με ελικόπτερο UH-1H, με 5 επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα  στην Κοζάνη. Έχουν αναληφθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 27 πλειστηριασμοί στο Lemos International Center & οι νέες…κατασκευαστικές business της V&O

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  H περίεργη σχέση της Yolenis με τους Χατζηιωάννου και ο πόλεμος ΤΑΙΠΕΔ- Στηβ Κακέτση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  To συγκλονιστικό sms ενός επιχειρηματία: Οι τοκογλύφοι μου ζητούν 2-3% τον μήνα



    ΣΧΟΛΙΑ